10+ Taun Pangalaman
Pabrik Bagian Kapal

Diwangun Hubungan Jangka Panjang Sareng Pamilik Kapal sareng galangan kapal langkung ti 80+ nagara.

50,00+ Produk Kelautan

Kéngingkeun bagian tunggal atanapi solusi lengkep. Anjeun bakal nampi jasa hébat anu sami.

Kualitas Dina Inti Kami

The kapal kargo pangalusna, refrigerates kapal processing, parahu fishing merlukeun produk laut pangalusna.

marahmay. Layanan Palanggan Live

Telepon: [86]0411-8683 8503

Surélék: info@goseamarine.com

CATEGORI CIRI

kompa

Pompa Laut

Pompa laut sareng galangan kapal kedah nyumponan sarat khusus. Diajar ngeunaan jinis pompa anu cocog pikeun aplikasi laut sareng aplikasina. Téknologi pompa sadaya jinis.

klep

Klep laut

Upami anjeun milarian klep kelas laut, suplai suku cadang kapal Gosea Marine mangrupikeun tempat anu badé. Parios pilihan klep cek laut, perangkap uap laut, klep kukupu laut, klep gerbang laut, sareng klep bal laut dina harga anu kompetitif.

Kasalametan Seuneu

Kelautan Seuneu Pajoang Equipment

Kami nawiskeun barisan alat-alat pemadam kebakaran laut, mimitian ti pangontrol laut, baju pemadam kebakaran, sistem kadali jauh tingkat, alarm sora sareng lampu dugi ka sekoci sareng ngambang kahirupan.

Marine-Dek-Equipment-300x300

Parabot Dek Kelautan

Ieu rinci ngeunaan produk peralatan dek anu kalebet laut, bango lepas pantai, kerekan, kelengkapan lashing wadah laut, davits pigura, sareng jangkar laut.

Baling-baling laut

Di Gosea Marine, anjeun tiasa mendakan rupa-rupa produk baling-baling laut anu didamel tina rupa-rupa bahan. Panawaran kami kalebet baling-baling anu didamel tina alloy tambaga, stainless steel, alloy dumasar-nikel, serat karbon / bahan komposit, sareng seueur deui. Jelajahi pilihan kami pikeun baling-baling kualitas luhur anu disaluyukeun pikeun nyumponan kabutuhan laut khusus anjeun.

Motor hidrolik laut

Salaku supplier motor hidrolik laut anu terhormat, perusahaan kami nawiskeun rupa-rupa merek anu dipercaya sapertos HMC, Danfoss, Rexroth, Stafford, sareng seueur deui. Produk kami sacara saksama-disatujuan ku National Classification Society sapertos CCS, LR, GL, DNV, ABS, NK, BV, KR, sareng anu sanésna. Ngandelkeun kami pikeun motor hidrolik laut top-of-the-line.

10 + Taun-taun

Bagian Laut

pangalaman produksi

tetep stabil

suplai hiji-eureun

kapasitas

Produk populér

alloy aluminium pikeun kapal
Kelautan Engine Spare
Fender Kelautan
Kelautan Winch
Pompa hidrolik laut
Jangkar Kelautan
Parabot lashing wadahna
Klep laut
Ranté Jangkar Kelautan
Kapal panjuru
Parabot Nyalametkeun Kelautan
Anoda kurban

Sumber bagian Kelautan Anjeun

Tetep kapal anjeun dina kaayaan optimal, balanja di Gosea Kelautan pikeun zhe Pilihan pangalusna. produk utama urang ngawengku profil aluminium, pompa laut, klep laut, windlass, ranté jangkar, dek crand na more.For unggal angkatan barang, urang ngalakukeun konfirmasi teknis lengkep saméméh produksi, inspeksi saméméh pangiriman ku tim rékayasa profésional urang ogé, pikeun mastikeun sakabeh barang shipped janten anu pangsaéna. Janten langkung ti 10+ taun, kami parantos ningkatkeun kapasitas suplai kami kalayan sumber manufaktur anu stabil sareng sistem manajemen kualitas produk anu sampurna. netelakeun, ieu téh naha urang bisa cooperate jeung shippowners reputable dunya-kawentar sarta shipyards.

Peryogi bantosan? nelepon rojongan kami 24/7

AT (+86) 0411-8683-8503 Atawa Surélék: sales_58@goseamarine.com