10+ Taun Pangalaman
Pabrik Bagian Kapal

Diwangun Hubungan Jangka Panjang Sareng Pamilik Kapal sareng galangan kapal langkung ti 80+ nagara.

50,00+ Produk Kelautan

Kéngingkeun bagian tunggal atanapi solusi lengkep. Anjeun bakal nampi jasa hébat anu sami.

Kualitas Dina Inti Kami

The kapal kargo pangalusna, refrigerates kapal processing, parahu fishing merlukeun produk laut pangalusna.

marahmay. Layanan Palanggan Live

Telepon: [86]0411-8683 8503

Surélék: info@goseamarine.com

CATEGORI CIRI

kompa

Pompa Laut

Pompa laut sareng galangan kapal kedah nyumponan sarat khusus. Diajar ngeunaan jinis pompa anu cocog pikeun aplikasi laut sareng aplikasina. Téknologi pompa sadaya jinis.

klep

Klep laut

Upami anjeun milarian klep kelas laut, suplai suku cadang kapal Gosea Marine mangrupikeun tempat anu badé. Parios pilihan klep cek laut, perangkap uap laut, klep kukupu laut, klep gerbang laut, sareng klep bal laut dina harga anu kompetitif.

Kasalametan Seuneu

Kelautan Seuneu Pajoang Equipment

Kami nawiskeun barisan alat-alat pemadam kebakaran laut, mimitian ti pangontrol laut, baju pemadam kebakaran, sistem kadali jauh tingkat, alarm sora sareng lampu dugi ka sekoci sareng ngambang kahirupan.

Marine-Dek-Equipment-300x300

Parabot Dek Kelautan

Ieu rinci ngeunaan produk peralatan dek anu kalebet laut, bango lepas pantai, kerekan, kelengkapan lashing wadah laut, davits pigura, sareng jangkar laut.

asesoris wadahna

Bagéan Wadahna

Urang nawiskeun rangkeian lengkep bagian lashing wadahna kualitas luhur anu bisa minuhan kabutuhan Anjeun upami Anjeun keur pilari bagian lashing kualitas luhur pikeun wadah kapal anjeun.

asesoris parahu keur pelesir

Bagéan Yacht

Henteu masalah naha anjeun ngajaga parahu keur pelesir atawa ngawangun nu anyar, anjeun tiasa ngandelkeun kami pikeun kaperluan suplai hardware parahu keur pelesir Anjeun. Kalawan kami, anjeun bakal bisa ménta sagalana nu peryogi, kaasup jandéla kapal, gangways, panto, lampu, mesin, sarta harga leuwih.tive.

10 + Taun-taun

Bagian Laut

pangalaman produksi

tetep stabil

suplai hiji-eureun

kapasitas

Produk populér

Kelautan-Baling
Baling-baling laut
Kelautan Winch
Knuckle boom bango
Kelautan Dek Crane
liner silinder laut
Kelautan-Seuneu-Ngalawan-Haseup-Detektor
Pangwanoh Haseup
kukupu-klep
Kelautan Kukupu klep
rakit hirup
rakit hirup
Kapal panjuru
Kapal panjuru
Kelautan-Wadahna-Turnbuckle
Wadahna Turnbuckle
Kelautan-Wadahna-Pulas-Konci
Konci Pulas Wadahna
Kelautan-Wadahna-Lashing-pas
Kelautan Wadahna Lashing pas
Wadah-Shackle
Ngacak

Sumber bagian Kelautan Anjeun

Tetep kapal anjeun dina kaayaan optimal, balanja di Gosea Kelautan pikeun zhe Pilihan pangalusna. produk utama urang kaasup pompa laut, klep laut, windlass, ranté jangkar, dek crand na more.For unggal angkatan gllds, urang ngalakukeun konfirmasi teknis lengkep saméméh produksi, inspeksi saméméh pangiriman ku tim rékayasa profésional urang ogé, pikeun mastikeun sakabeh barang dikirimkeun janten anu pangsaéna. Janten langkung ti 10+ taun, kami parantos ningkatkeun kapasitas suplai kami kalayan sumber manufaktur anu stabil sareng sistem manajemen kualitas produk anu sampurna. netelakeun, ieu téh naha urang bisa cooperate jeung shippowners reputable dunya-kawentar sarta shipyards.

Peryogi bantosan? nelepon rojongan kami 24/7

AT (+86) 0411-8683-8503 Atawa Surélék: sales_58@goseamarine.com