10+ години искуство
Фабрика за делови за бродови

Изградени долгорочни односи со бродосопственици и бродоградилишта повеќе од 80+ земји.

50,00+ морски производи

Добијте еден дел или целосно решение. Ќе ја добиете истата одлична услуга.

Квалитетот на нашето јадро

Најдобриот товарен брод, го лади бродот за обработка, рибарскиот брод бара најдобри морски производи.

Пријателски. Услуги за корисници во живо

Јавете се на: [86]0411-8683 8503

Е-пошта: info@goseamarine.com

ОСНОВНИ КАТЕГОРИИ

пумпа

Морски пумпи

Поморските и бродоградежните пумпи мора да исполнуваат специфични барања. Дознајте за типовите на пумпи кои се погодни за морски апликации и нивните апликации. Пумпни технологии од сите видови.

вентил

Морски вентили

Ако барате вентили од типот на морето, снабдувањето со резервни делови за бродови Gosea Marine е местото каде што треба да отидете. Проверете го нашиот избор на поморски контролни вентили, морски замки за пареа, морски вентили за пеперутки, вентили за морски врати и морски топчести вентили по конкурентни цени.

Безбедност од оган

Поморска противпожарна опрема

Нудиме линија на опрема за гаснење на морето, почнувајќи од поморски контролер, облека за пожарникари, систем за далечински управувач на ниво, звучни и светлосни аларми до чамци за спасување и плови за спасување.

Опрема за морска палуба-300x300

Опрема за морски палубата

Еве ги деталите за производите за опрема на палубата кои вклучуваат морски, крајбрежни кранови, макари, фитинзи за врзување на морските контејнери, рамни рамки и морски сидра.

Додатоци за контејнери

Делови за контејнери

Ние нудиме комплетен асортиман на висококвалитетни делови за врзување на контејнери кои можат да ги задоволат вашите потреби доколку барате висококвалитетни делови за врзување за контејнерите на вашиот брод.

додатоци за јахти

Делови за јахта

Без разлика дали одржувате јахта или градите нова, можете да сметате на нас за потребите за снабдување со хардвер за вашата јахта. Со нас, ќе можете да добиете се што ви треба, вклучително и прозорци за чамци, патеки, врати, светла, мотори и други цени.

10 + години

Морски делови

Производство искуство

постојано стабилна

едношалтерско снабдување

капацитет

Популарни производи

Морски-пропелер
Морски пропелер
Морски винч
Кран со гранка со зглобови
Морски палубата кран
Постава на морски цилиндри
Сидро синџир
Морски синџир на сидро
пеперутка-вентили
Морски вентил за пеперутка
спасувачки сплав
спасувачки сплав
Спасувачки чамец
Спасувачки чамец
Морски-Контејнер-Турнбрак
Завртка за контејнери
Морски-контејнер-Twist-Lock
Заклучување со извртување на контејнер
Морски-Контејнер-Лешување-фитинг
Фитинг за врзување на морски контејнер
Контејнер-оков
Окови

Вашиот извор на морски делови

Чувајте го вашиот брод во оптимална состојба, купувајте во Gosea Marine за најдобар избор. Нашите главни производи вклучуваат поморска пумпа, морски вентил, ветроларник, синџир за прицврстување, палуба и многу повеќе. стоката што се испраќа да биде најдобра. Така, повеќе од 10+ години, го подобруваме нашиот капацитет за снабдување со стабилни производствени ресурси и совршен систем за управување со квалитетот на производите. да појасниме, затоа можеме да соработуваме со светски познатите реномирани бродари и бродоградилишта.

Треба помош? јавете се на нашата поддршка 24/7

AT (+86) 0411-8683-8503 Или е-пошта: sales_58@goseamarine.com