10+ Taun Pengalaman
Pabrik Bagian Kapal

Dibangun Hubungan Jangka Panjang Kanthi Pamilik Kapal lan galangan kapal luwih saka 80+ negara.

50,00+ Produk Laut

Entuk bagean siji utawa solusi lengkap. Sampeyan bakal entuk layanan gedhe sing padha.

Kualitas Ing Inti Kita

Kapal kargo paling apik, kapal pangolahan kulkas, prau nelayan mbutuhake produk laut sing paling apik.

grapyak. Layanan Pelanggan Urip

Telpon: [86]0411-8683 8503

Email: info@goseamarine.com

KATEGORI GAMPANG

Pump

Pompa Laut

Pompa laut lan galangan kapal kudu nyukupi syarat tartamtu. Sinau babagan jinis pompa sing cocog kanggo aplikasi laut lan aplikasie. Teknologi pompa kabeh jinis.

tutup

Katup Marine

Yen sampeyan nggoleki katup kelas laut, pasokan suku cadang kapal Gosea Marine minangka papan sing kudu dituju. Priksa pilihan kita marine check valves, marine steam traps, marine butterfly valve, marine gate valve, lan marine ball valves kanthi rega sing kompetitif.

Safety Fire

Peralatan Pemadam Kebakaran Laut

We offer baris saka peralatan firefighting segara, kiro-kiro saka controller marine, rasukan tiyang istri kang, sistem remot kontrol tingkat, swara lan weker cahya kanggo lifeboats lan urip floats.

Marine-Deck-Equipment-300x300

Peralatan Marine Deck

Punika rincian produk peralatan dek sing kalebu marine, crane lepas pantai, winch, fitting lashing wadhah laut, frame davits, lan jangkar laut.

Aksesoris wadhah

Bagean Wadhah

We offer sawetara lengkap bagean lashing wadhah kualitas dhuwur sing bisa nyukupi kabutuhan yen sampeyan nggoleki bagean lashing kualitas dhuwur kanggo wadhah kapal kang.

aksesoris yacht

Bagéyan Yacht

Ora ketompo apa sampeyan njaga yacht utawa mbangun sing anyar, sampeyan bisa ngandelake kabutuhan pasokan hardware yacht. Karo kita, sampeyan bakal bisa njupuk kabeh sing perlu, kalebu jendhela prau, gangways, lawang, lampu, mesin, lan prices liyane.

10 + Taun

Bagian Laut

Pengalaman produksi

ajeg stabil

pasokan siji-mandeg

kapasitas

Produk populer

Marine-Baling-baling
Baling-Baling Laut
Winch Marine
Crane boom knuckle
Marine Deck Crane
Kapal silinder laut
Marine-Fire-Fighting-Smoke-Detector
Detektor Asap
kupu-klep
Katup Kupu Laut
rakit urip
rakit urip
lifeboat
lifeboat
Marine-Wadhah-Turnbuckle
Wadah Turnbuckle
Marine-Container-Twist-Lock
Container Twist Lock
Marine-Container-Lashing-Fitting
Pemasangan Lashing Wadah Laut
Wadhah-Shackle
Lancar

Sumber bagean Marine Panjenengan

Tansah kapal ing kondisi optimal, toko ing Gosea Marine kanggo zhe pilihan paling apik. Produk utama kita kalebu pump marine, tutup laut, windlass, chain jangkar, crand dek lan liyane. Kanggo saben kumpulan gllds, kita nindakake konfirmasi technical rinci sadurunge produksi, pengawasan sadurunge pangiriman dening tim engineering profesional kita uga, kanggo mesthekake kabeh barang sing dikirim dadi sing paling apik. Dadi luwih saka 10+ taun, kita wis nambah kapasitas pasokan kanthi sumber daya manufaktur sing stabil lan sistem manajemen kualitas produk sing sampurna. kanggo njlentrehake, iki kok kita bisa kanggo kerjo bareng karo shippowners biso dipercoyo donya lan galangan kapal.

Perlu bantuan? nelpon dhukungan 24/7

AT (+86) 0411-8683-8503 Utawa Email: sales_58@goseamarine.com