10+ Taun Pengalaman
Pabrik Bagian Kapal

Dibangun Hubungan Jangka Panjang Kanthi Pamilik Kapal lan galangan kapal luwih saka 80+ negara.

50,00+ Produk Laut

Entuk bagean siji utawa solusi lengkap. Sampeyan bakal entuk layanan gedhe sing padha.

Kualitas Ing Inti Kita

Kapal kargo paling apik, kapal pangolahan kulkas, prau nelayan mbutuhake produk laut sing paling apik.

grapyak. Layanan Pelanggan Urip

Telpon: [86]0411-8683 8503

Email: info@goseamarine.com

KATEGORI GAMPANG

Pump

Pompa Laut

Pompa laut lan galangan kapal kudu nyukupi syarat tartamtu. Sinau babagan jinis pompa sing cocog kanggo aplikasi laut lan aplikasie. Teknologi pompa kabeh jinis.

tutup

Katup Marine

Yen sampeyan nggoleki katup kelas laut, pasokan suku cadang kapal Gosea Marine minangka papan sing kudu dituju. Priksa pilihan kita marine check valves, marine steam traps, marine butterfly valve, marine gate valve, lan marine ball valves kanthi rega sing kompetitif.

Safety Fire

Peralatan Pemadam Kebakaran Laut

We offer baris saka peralatan firefighting segara, kiro-kiro saka controller marine, rasukan tiyang istri kang, sistem remot kontrol tingkat, swara lan weker cahya kanggo lifeboats lan urip floats.

Marine-Deck-Equipment-300x300

Peralatan Marine Deck

Punika rincian produk peralatan dek sing kalebu marine, crane lepas pantai, winch, fitting lashing wadhah laut, frame davits, lan jangkar laut.

Baling-Baling Laut

Ing Gosea Marine, sampeyan bisa nemokake macem-macem produk baling-baling laut sing digawe saka macem-macem bahan. Kurban kita kalebu baling-baling digawe saka wesi tembaga, stainless steel, alloy basis nikel, serat karbon / bahan komposit, lan liyane. Jelajahi pilihan kita kanggo baling-baling berkualitas tinggi sing disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan laut tartamtu.

Motor Hidrolik Laut

Minangka pemasok motor hidrolik laut sing biso dipercoyo, perusahaan kita nawakake macem-macem merek sing dipercaya kayata HMC, Danfoss, Rexroth, Stafford, lan liya-liyane. Produk kita disetujoni kanthi teliti dening Masyarakat Klasifikasi Nasional kayata CCS, LR, GL, DNV, ABS, NK, BV, KR, lan liya-liyane. Count ing kita kanggo top-of-the-line marine hydraulic motor.

10 + Taun

Bagian Laut

Pengalaman produksi

ajeg stabil

pasokan siji-mandeg

kapasitas

Produk populer

Paduan aluminium kanggo kapal
Spare Engine Marine
Marine Fender
Winch Marine
Pompa Hidrolik Laut Kab
Jangkar Marine
Peralatan lashing wadhah
Katup Marine
Rantai Jangkar Laut
lifeboat
Perlengkapan Nylametake Laut
Anoda kurban

Sumber bagean Marine Panjenengan

Tansah kapal ing kondisi optimal, toko ing Gosea Marine kanggo zhe pilihan paling apik. produk utama kita kalebu profil aluminium, pump marine, tutup segara, windlass, chain jangkar, crand dek lan liyane.Kanggo saben kumpulan barang, kita nindakake konfirmasi technical rinci sadurunge produksi, pengawasan sadurunge pangiriman dening tim engineering profesional kita uga, kanggo mesthekake kabeh barang dikirim dadi sing paling apik. Dadi luwih saka 10+ taun, kita wis nambah kapasitas pasokan kanthi sumber daya manufaktur sing stabil lan sistem manajemen kualitas produk sing sampurna. kanggo njlentrehake, iki kok kita bisa kanggo kerjo bareng karo shippowners biso dipercoyo donya lan galangan kapal.

Perlu bantuan? nelpon dhukungan 24/7

AT (+86) 0411-8683-8503 Utawa Email: sales_58@goseamarine.com